Vouwgordijnen – Roman Shades

Luxaflex Roman Shades – Vouwgordijnen

Met een uitgebreide collectie exclusieve stoffen en verschillende modellen van de Luxaflex® Roman Shades, oftewel vouwgordijnen, stelt u de combinatie samen die bij u past. De collectie bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins. Alle modellen zijn standaard voorzien van een volant om het effect van UV-straling op de stof tegen te gaan. Zo zal de onderste strook stof niet verkleuren ten opzichte van de rest van uw vouwgordijn.

Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat de afwerking van de Luxaflex vouwgordijnen altijd perfect is, de stoffen zijn echt op geschiktheid geselecteerd. Een aanrader dus! En wilt u exact bijpassende gordijnen? We kunnen de stoffen uit de Roman Shades collectie ook los bestellen om er geplooide gordijnen van te laten maken. Zo kunt u alle materialen op verschillende manieren  laten verwerken, zodat alles mooi bij elkaar past.

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden of druk op de afstandsbediening en kijk wat er gebeurd. Onze Roman Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals PowerView, te bedienen met een app op uw smartphone, klikring, kettingspanner en koordklem.U mag onze stofstalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.

Hunter DouglasHunter Douglas

Hunter Douglas Jab vouwgordijn schuin Elvis_Melzi_3