Chivasso: najaarscollectie 2018

Chivasso: najaarscollectie 2018

NEW WAYS

Geïnspireerd door de tijdloze esthetiek van de Japanse cultuur brengt de New Ways collectie van Chivasso probleemloos de traditionele en moderne design invloeden samen.  Extravagante prints, die ons doen denken aan de kleurrijke inktschilderijen van de late 18e eeuw, contrasteren met minimalistische kamerhoge gordijnstoffen met een drie-dimensionaal origami-effect. De meubelstoffen met een prachtige structuur zijn ontwikkeld in Wabi Sabi stijl hebben flair.
Geïnspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur voegt “NEW WAYS” traditionele en moderne designinvloeden moeiteloos samen: bijzondere bedrukte stoffen, gebaseerd op de zeer gewaardeerde, kleurrijke inktschilderijen uit het einde van de 18de eeuw, contrasteren met minimalistische, kamerhoge weefsels met driedimensionale effecten, die doen denken aan de traditionele papiervouwkunst. De in wabi-sabi-style ontwikkelde getextureerde bekledingsstoffen hebben een warme flair en zijn wat betreft design en kleur tot de essentie gereduceerd, zonder hun poëzie te verliezen.

ULTRA BLUE

Ultra Blue geeft de kleur van de zee en de lucht weer. De gordijn- en meubelstoffen boeien door hun levendige blauwtinten en creëren een fris en ruimtelijk interieur. De dessins die eruit springen zijn esthetische bloemen en luxe geweven kwaliteiten.

JADE GREEN

Jade Green biedt de perfecte kleurschakering voor een relaxte sfeer. Dit palet bestaat onder andere uit de kleur Zen, die de harmonie tussen lichaam en geest stimuleert in een veelvoud van nuances. Soepel fluweel met een fijne fonkeling vormt een uni basis voor de decoratiestoffen met een subtiele tekening.

WHITE SCULPTURE

White Sculpture is de perfecte keuze voor puristische ruimtes met een zeker ‘je ne sais quoi’. De luchtige gordijnen en meubelstoffen interpreteren de kleur wit in een verrassende manier.

WABI SABI HOUSE

De Japanse levensfilosofie Wabi Sabi gaat uit van de schoonheid van imperfectie. De gordijn- en meubelstoffen gaan terug naar de essentie. Met hun behoudende kleurgebruik en minimalistische design creëren ze een atmosfeer waarin de natuur en elegantie harmoniëren.