Jab Anstoetz: najaarscollectie 2018

Jab Anstoetz: najaarscollectie 2018

GOMERA

Het eiland van de eeuwige lente Gomera in de Atlantische Oceaan is een vakantieparadijs met milde temperaturen gedurende het hele jaar. Het eiland in de Atlantische oceaan staat bekend om haar subtropische woud. Met de meubelstoffen collectie Gomera creëert Jab Anstoetz  een lente-achtige sfeer bij u thuis. De stof met het dessin Gomera staat voor ‘joie de vivre’, een wereld aan kleuren met een exotische uitstraling. De klassieke ruit is terug van weggeweest, een kleine diamandvormig patroon dat weer te combineren is met faux-unis. De 4 kleurenfamilies bestaan uit levendig groen-rood op een naturel ondergrond, terra met groen, blauw met oranje en een behoudende beige-groen combinatie.

FIBREGUARD

Fibreguard is hét hightech recept tegen vlekken. Het beschermt uw bank of fauteuil tegen vervuiling. Dankzij de speciale oppervlakte behandeling kunt u vlekken zoals koffie, rode wijn, balpeninkt of ketchup eenvoudig met water en in sommige gevallen een beetje zeep te verwijderen. In tegenstelling tot vlekwerende technieken uit het verleden is Fibreguard wél een milieubewuste keuze met Oekotex certificaat.

HIDEAWAYS

Casual en absoluut authentiek, dat zijn de kenmerken van Hideaways. Deze collectie van Jab Anstoetz doet denken aan de branding van de zee en het ruisen van de wind. Hideaways bestaat  11 vlamvertragende easy-care meubelstoffen in 91 kleuren die door hun natuurlijke uitstraling in uiteenlopende interieurs toegepast kunnen worden. Met een minimalistische tot rustieke look gaat het textiel “back to earth. De matte materialen lijken op linnen of wol dat weer perfect te combineren met beton, steen en ruw hout.