IMM Cologne 2019

Maandag 14 januari bezochten we de Internationale Möbelmesse in Keulen. Eugène Eurlings al voor de eenenvijftigste keer zelfs. De IMM is één van de belangrijkste meubelbeurzen ter wereld. Aan het begin van elk jaar presenteren ruim 1200 internationale topmerken uit 50 landen alle nieuwe meubel- en interieurtrends op meer dan 240.000 m2 aan beursoppervlak. Jaarlijks doen wij hier de meubelinkopen bij onze vaste partners BW, Giorgetti, Hey Sign, IP Design, Karat, KFF, Norr11 en Tonon Italia. Uiteraard bekijken we ook wat de andere merken doen om zo een goed beeld te krijgen van de laatste nieuwe woonmodetrends.

De vertrouwde Progetti fauteuils van Giorgetti zijn inmiddels wel design-klassiekers te noemen en zijn hier en daar voorzien van nieuwe details.

Onze andere Italiaanse partner Tonon presenteerde de stoel Fl@t van ontwerper Martin Ballendat, maar nu gestoffeerd, dus nog meer zitcomfort. Een prachtig concept van een vlak materiaal dat door het buigen zijn vorm krijgt. De stoel is leverbaar met een houten of metalen onderstel en de kuip kan in leder, kunststof of een vilt-achtig materiaal dat heel makkelijk schoon te houden is en warm aanvoelt.

De stand van IP Design en BW zag er prachtig uit met mooie fotografie. Een aantal nieuwe banken en een heerlijk zittende relaxfauteuil.

Onze partner Karat uit Helden presenteerde een prachtige nieuwe collectie: Karat Kwadraat. In het kort: nog meer vrijheid in het samenstellen van je ideale kast, mooie nieuwe onderstellen en structuurlak.

Zie bijgevoegde foto’s voor een kleine impressie. Wilt u meer informatie over een van de collecties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.