Luxaflex: Rolgordijn Reflection Collectie

Tijdens de Dutch Design Week introduceerde Luxaflex de nieuwste Rolgordijn Reflection collectie. Er is  ook echt sprake van ‘Dutch Design’, want deze collectie is ontwikkeld in Nederland, door Luxaflex vakmensen. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met de laatste (woon)modetrends: tijdloze texturen en diverse kleurenpatronen. Deze collectie biedt prachtige stoffen met een groot aantal dessins en is leverbaar met de smart home oplossing PowerView® Motorisation.

Natuur als inspiratiebron
Geïnspireerd door de meest recente botanische en florale trends, bestaat de duurzame Reflection collectie uit uiteenlopende patronen en eigentijdse kleuren. Van een aquarel bloemenmotief tot een gebleekt bladerspektakel en van rustgevend wit tot levendige groentinten.

Modieus en functioneel tegelijk
Bij de nieuwe Reflection collectie is het mogelijk om een eigen accent toe te voegen aan de raambekleding. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een unikleur rolgordijn in combinatie met een opvallend dessin, wordt een onderscheidende look in huis gecreëerd. Luxaflex® producten zijn op maat gemaakt en zowel modieus als functioneel. Door keuze uit vele stoffen met een grote variatie in ontwerpen is het mogelijk een tijdloze, persoonlijke stijl te creëren en tegelijkertijd te spelen met licht door te kiezen voor een eigen lichtregulering, van lichtdoorlatende tot aan verduisterende rolgordijnen.

Extra visuele uitstraling
De eigentijdse textuurstoffen bieden comfort en geven elke ruimte een extra visuele uitstraling. Stijlvolle verduisterende stoffen zijn enerzijds een goede keuze voor slaapkamers of een tv-kamer; ze bieden uitstekende en variabele lichtregulering, isoleren kamers tegen hitte of kou en besparen energie. Anderzijds voelen transparante stoffen het licht in de woonkamer juist aan waardoor de verbinding tussen buiten en binnen wordt vergroot. Wil je een luxueuze zachte gloed in de kamer creëren? Kies dan voor natuurlijke kleuren of krijtachtig wit; deze zorgen voor schoonheid en warmte in je interieur.

Innovatieve smart home bediening
De duurzame Reflection collectie is verkrijgbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation. Met dit systeem is raamdecoratie eenvoudig op de gewenste positie in te stellen op ieder moment van de dag, overal vandaan met de PowerView® App via smartphone of tablet. Een andere optie is bediening via de Pebble®, een moderne afstandsbediening die meerdere raampartijen met één druk op de knop kan instellen en aansturen. PowerView® Motorsation werkt preventief tegen inbraak en is energie-efficiënt, daarnaast is het zeer kind- en diervriendelijk omdat de raambekleding geen enkel bedieningskoord heeft.

De op maat gemaakte Reflection collectie met Powerview® Motorisation is binnen een dag leverbaar met de service Luxaflex® Morgen in huis.

Luxaflex>>

Laat een reactie achter