Woonmodekleur 2019: Spiced Honey

Woonmodekleur 2019: Spiced Honey

Voor de 16e keer hebben de specialisten van het AkzoNobel het onderzoek ColourFuturesTM uitgevoerd. De winnaar van het jaar 2019 is Spiced Honey. Deze warme amberkleurige tint is gekozen om een sfeer van positiviteit en optimisme te brengen – een verlangen om ‘het licht binnen te laten’. Let the light in!

Spiced Honey is ontzettend veelzijdig en kan worden gecombineerd met allerlei kleuren om een verscheidenheid aan looks te creëren, afhankelijk van de sfeer die u in uw huis wilt creëren – van rustgevend en rustig, tot knus of levendig.

Door zijn elegante gouden tint kan Spiced Honey elke ruimte een nieuw gevoel van warmte geven. Het aanpassingsvermogen van onze Flexa Kleur van het Jaar 2019 zorgt ervoor dat hij perfect samengaat met een scala aan andere tinten, van aardse neutrale tinten tot opvallende felle kleuren – om een sfeer te creëren die perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Spiced Honey kunt u combineren met zachte pasteltinten om een rustige ruimte te creëren, met diep rood en turquoise voor een ontspannende ruimte, of met levendige, heldere kleuren om een stimulerende omgeving te creëren.

We adviseren u graag als u deze kleur wilt toepassen in uw eigen interieur!

PinterestYouTube