Luxaflex : Pure Sense Horizontale Jaloezieën

Luxaflex : Pure Sense Horizontale Jaloezieën

De collectie horizontale jaloezieën van onze partner Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, is uitgebreid. Deze ‘Pure Sense’ uitbreiding dankt zijn naam aan de zijdezachte coating op de lamel, waardoor deze een warme uitstraling aan de jaloezie geeft. Bijkomend voordeel is dat de lamellen door deze nieuwe finish minder stof vasthouden. De uitbreiding geldt specifiek voor de 25 en 50 millimeter jaloezieën.

Nieuwe vergrijsde en metallic tinten
Naast de vernieuwde toplaag, is deze collectie ook verkrijgbaar in twaalf prachtige trendkleuren. Zo zijn er zes vergrijsde tinten beschikbaar, waarbij de lamel aan beide zijden een verschillende kleur heeft voor een extra dimensie. Voor een subtiele glinstering in de jaloezie, kan gekozen worden voor een metallic-tint die meer allure aan de raambekleding geeft.

Vernieuwde tuimelmogelijkheid
Daarnaast beschikken het TruFit® montagesysteem, waarmee de raambekleding eenvoudig gemonteerd kan worden zonder te boren of schroeven, en het Top-Down/ Bottom-Up model over een vernieuwde tuimelmogelijkheid. Dit is een gepatenteerde schuifbediening die van toepassing is op de 25 mm horizontale jaloezie collectie. Deze modificatie is nu aan zowel de boven- als onderzijde van de jaloezie bevestigd, zodat één van de handgrepen altijd tastbaar is.

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland licht toe: “Onze op maat gemaakte horizontale jaloezieën zijn echte designklassiekers die licht en privacy gemakkelijk reguleren in ieder interieur. Door de jaloezieën te tuimelen, kun je een ander kleureffect in huis creëren doordat de jaloezie twee verschillende kleurzijdes heeft. De keuze uit diverse patronen, maten en structuren maakt dit type raambekleding daarom tijdloos in huis, zeker met de toevoeging van de zijdezachte coating en combinaties van warme tinten.”

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden of druk op de afstandsbediening en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.

Luxaflex Horizontale Jaloezie Pure Sense Luxaflex Horizontale Jaloezie Pure Sense Luxaflex Horizontale Jaloezie Pure Sense Luxaflex Horizontale Jaloezie Pure Sense