Luxaflex: nieuwe collectie Duette Shades

Luxaflex: nieuwe collectie Duette Shades

Was u al fan van onze collectie Duette® Shades? Dan hebben we goed nieuws, want onze partner Luxaflex heeft deze collectie uitgebreid met een exclusieve duurzame stof die bestaat uit 25 procent bamboe. Daarnaast zijn een aantal nieuwe stijlvolle patronen en actuele kleuren toegevoegd, die mede zijn geïnspireerd op de florale en botanische trends van nu. In deze blogpost vertellen we u graag meer over de nieuwste ontwikkelingen en hoe deze collectie perfect in uw interieur past.

Elegant, isolerend en eigentijds

Onze Duette® Shades zijn elegant, eigentijds en hebben een akoestische werking door de honingraatstructuur van de stof. Wist u dat door de isolerende werking de warmte in de winter wordt binnengehouden en de kou buiten, terwijl in de zomer de warmte wordt geweerd door de zonwerende functie? Dat is energie-efficiënt en goed voor uw energierekening! Ook zijn de op maat gemaakte Duette® Shades heel geschikt voor niet-doorsnee ramen, zoals serres, erkers, draai-kiepramen en dakramen op zolder. Zo vindt u voor ieder raam passende raambekleding!

Eindeloze combinaties

De nieuwe brede collectie Duette® Shades is mede geïnspireerd op botanische en florale trends met nog meer oog voor mens en milieu. Met 440 doeken in verschillende kleuren, motieven en patronen zijn er eindeloze combinaties mogelijk wat deze collectie een ware eyecatcher maakt. Ook fijn; de keuze uit drie stoftransparanties (lichtdoorlatend, transparant en verduisterend) maakt het mogelijk om zelf de lichtinval, sfeer en privacy te reguleren in huis.

Duurzame stof van bamboe

De nieuwe doeksoort ‘bamboo’ bestaat uit 25 procent natuurlijke vezels, waardoor deze collectie extra duurzaam is. We vinden het heel belangrijk dat onze producten sfeer in het interieur brengen – het oog wil natuurlijk ook wat. Maar we hechten ook veel waarde aan duurzaamheid; bamboe is hier een goed voorbeeld van. Bamboe is namelijk een sterke en duurzame grondstof, omdat de plant alleen zonlicht en regenwater nodig heeft om zeer snel te groeien. Dat spaart andere grondstoffen zoals katoen en houtvezel, wat bamboe het ideale alternatief voor steeds schaarser tropisch hardhout maakt.

Slimme bediening

Onze stijlvolle en energie-efficiënte collectie is ook verkrijgbaar met SmartCord® en de koordloze, kindvriendelijke bedieningssystemen LiteRise® en PowerView® Motorisation. Met PowerView® Motorisation kunt u uw raambekleding automatisch en eenvoudig op de gewenste positie instellen, op ieder moment van de dag via je smartphone of tablet. Dit kan zelfs vanuit het buitenland, dus als u deze zomer op vakantie gaat, kunt u de raambekleding op afstand bedienen waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is – wel zo slim!

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden of druk op de afstandsbediening en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.

Luxaflex Duette Shades Luxaflex Duette Shades Luxaflex Duette Shades Luxaflex Duette Shades Luxaflex Duette Shades Luxaflex Duette Shades Luxaflex Duette Shades Luxaflex Duette Shades Luxaflex Duette Shades Luxaflex Duette Shades

Laat een reactie achter