Luxaflex: nieuwe vouwgordijnen – roman shades collectie

Luxaflex: nieuwe vouwgordijnen – roman shades collectie

Tijdloos Wonen met kindveilige kettingbediening

De vernieuwde collectie vouwgordijnen oftewel Roman Shades van onze partner Luxaflex biedt prachtige eigentijdse stoffen, voor elke woonstijl en voor elk budget, in combinatie met kindveilige kettingbediening. Kies uit modieuze zijde en velours stoffen, klassieke strepen, prachtige transparanten of elegante uni’s met verfrissende kleuren. Van slaap- tot woonkamer, u zult verrast zijn door de kwaliteit en de prijs van je op maat gemaakte vouwgordijnen.

Elegant Wonen met “slimme bedieningen”

Met fijne linnens trendy urban look stoffen in de hoofdrol geeft deze verfijnde collectie uw huis dat speciale gevoel. En alles natuurlijk precies op maat gemaakt. Combineer de Luxaflex® Elegant Wonen Vouwgordijnen met PowerView® Motorisation en geniet van de volledige “smart home” ervaring.

Vouwgordijnen creëren veel warmte en huiselijkheid, waardoor deze sfeerbepalend zijn in je interieur. Door twee nieuwe collecties aan het portfolio toe te voegen bieden we voor iets wat wils, passend bij elk budget en iedere stijl. De Tijdloos Wonen collectie biedt een prachtige basisoplossing voor iedereen, terwijl bij Elegant Wonnen collectie luxe stoffen en comfort centraal staan.

Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat de afwerking van de Luxaflex vouwgordijnen altijd perfect is, de stoffen zijn echt op geschiktheid geselecteerd. Een aanrader dus! En wilt u exact bijpassende gordijnen? We kunnen de stoffen uit de Roman Shades collectie ook los bestellen om er geplooide gordijnen van te laten maken. Zo kunt u alle materialen op verschillende manieren  laten verwerken, zodat alles mooi bij elkaar past.

In onze Luxaflex Inspiration Shop zijn verschillende varianten “live” te bewonderen. Trek maar eens aan die touwtjes en koorden of druk op de afstandsbediening en kijk wat er gebeurd. U mag onze stalen lenen om thuis de kleur en de lichtdoorlatendheid te kunnen beoordelen. Mocht u daarbij wat hulp kunnen gebruiken dan geven wij graag advies aan huis. Wij nemen dan meteen ter plaatse de maten op om een vrijblijvende offerte te maken.

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.